Tuesday, 27 December 2011

Terbaeekk...

tadi tengah facebooking, then sorang senior kat Smakk dulu post pic ni...wah...superlike Ramlee Awang Murshid...

sangat ohsem..
siape yang pernah baca novel nukilan RAM ni ?
best kan?
4 buku tu dah baca kecuali buku yang bertajuk Sutera Bidadari.. 2 pinjam buku kawan, dua lagi koleksi sendiri..waa..nak beli buku tu
belum ada kesempatan nak beli, tadi dah cadang nak pergi beli tapi tak kesampaian.tapi takpa esok-esok keluar pi pekan nak cari novel tu.

macam kata kak Ain Taif kata: Novel ni berunsur dakwah+thriller+cinta+sejarah...Laksamana Sunan karya Ramlee Awang Murshid. Novel yang sangat best dan lain dari yang lain..

memang terbaik lah bagi aku karya RAM...banyak lagi novel macam Adam & Hawa, Ranggau, Tombiruo, 9 Nyawa, Mikhail etc cetera..



2 comments:

Miss Xyz said...

ni peminat novel tegar nih.. dahsyat dhsyat.. hakhak

Najibah said...

haha..dahsyat ker...