Tuesday, 20 December 2011

SEGMEN | 5 Blog Lelaki Pilihan Saya

hye peeps...kali ini nak join lagi segmen dari Lyssa Faizureen..
aiseh, asyik join segmen pula sebab tak tau nak post pasal apa so here we come.




segmen ni sampai jam 6 petang ini ya..

blog pilihan aku:

wanhazel  : blog dia ni memang sangat superb, banyak tutorial yang korang boleh ikut.plus photo yang wanhazel shoot pun cantekk..

Ultralukman  : blogger ni ex-classmate kat skool dulu, blog dia best juga kalau nak baca..( naa, lukman kena promote ni..hehe)

KembaTolo  : sempoi je baca  blog kembatolo...best baca blog ni.

SafwanIdrus  :  ni lagi satu blog pun best juga dibaca, student medic kat Republic Czech, blogger sedaerah lagi tu..hehe

ok, tu je...

#jadi silent reader jak aku...











5 comments:

fyka shafie said...

datang dari segmen yang sama sambil follow2. peace^_^v

masz86 said...

Singgah dr segmen Lyssa...

http://masrinasidek.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html

:: Cik Nur :: said...

salam...dari segmen yang sama..
singgah sini dan follow..
jemputlah singgah belog saya..

^__^

Aeiz said...

aeiz singgah sini dari segmen yang sama =)

http://t-kyumin.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html

Lukman awaluddin said...

eh tima kasih najibah!!

-lukman-