Sunday, 1 January 2012

2012 Challenge

hye y'all..

ini adalah entry pertama untuk tahun 2012..
yeah, clap ur hand *pap..pap..pap..
aku tak update pasal azam tahun baru sebab aku tak tahu apa azam aku untuk tahun ni
ya..silly me
kalau ada pun mestilah aku tak bitaw apa dia..
nanti azam je berabis tapi tak tercapai macammana tu?

sana sini sebut 2012 je kan, aku pun tak mau kalah juga
ni aku sebut 2012...2012...2012..2012...
okeh, annoying pula tak pasal-pasal

apa yang aku mau challenge ni sebenarnya?
nak tau?

karang aku bagitau ya..

monolog dalam:' wey, karang di laut, macam mana kau nak bagitau '

wait..wait maksud aku karang tu nanti,
tak sabar juga nak tau ya..
padahal kat dashboard tu dah terpampang pasal pe

tadi blogwalking kat sini-------->Cik Izaa
jumpa dia tengah join challenge, so aku tumpang sekaki nak join juga..


this challenge will be on random days..
sapa nak join juga pun boleh
dipersilakan..kalau boleh aku nak tag lagi..hehe.

blogger yang ditag...
Melo Jieha

Ella

okeh, itu saja
wassalam..





















3 comments:

cik ayuni said...

selamat tahun baru

eLLa n aLia said...

selamat tahun baru.. mana contest tu? hehe,, masih tak faham pula peraturannya..

Najibah said...

@cik ayuni
selamat thun baru gak..

@eLLa n aLia
slmt thn baru, hehe, tu bukan contest, kira mcm tag soalan je, xde dapat ape2 pun. kalau rasa nak jawab, ok je